Auto servis Mercedes vozila

marovic-servis-mercedes

Mercedes servis

uz redovno servisno održavanje prema servisnim intervalima koje propisuju proizvođači vozila nudimo i uslugu servisiranja, održavanja vašeg vozila i najam vozila:

autoservisAutoservis i automehanika

Kompjuterska dijagnostika

Održavanje vozila

Najam vozila

 

Individualnim pristupom prilagođavamo se potrebama i interesima klijenata.

mercedes-servis-zagreb-1
Uslugu redovitog održavanja i popravaka Vašeg vozila izvodimo najmodernijom opremom i alatima sa originalnim dijelovima ili sa zamjenskim dijelovima koji jamče kvalitetu prve ugradnje sa BER certifikatom.

Po potrebi vaše vozilo možemo doći preuzeti bilo gdje, odvesti ga do servisa, napraviti auto servis te vam ga popravljenog vratiti na dogovorenu adresu, tako da vi ne morate organizirati prijevoz do servisa, zamjensko vozilo, izostajat sa posla i slično. Manje kvarove i unaprijed definirane i dogovorene servise možemo realizirati kroz nekoliko sati.

zagreb-mercedes
Dajemo garanciju na svoj rad i dijelove koje isporučujemo i ugrađujemo. Rado pomažemo savjetom, te smo uvijek na raspolaganju za vaše upite.

Redovna izmjena ulja, filtera ulja, filtera goriva i filtera zraka kabine

Od naših usluga izdvajamo klasične redovne provjere i servise koje radimo gotovo svakodnevno.
kontrola i popravak kočnica, ovjesa, brtvi,
kontrola i izmjena tekućine za hlađenje, popravak sustava hlađenja
kontrola gasa, zategnutosti remenja, itd.
priprema vozila za tehnički pregled
generalno uređenje motora
generalno uređenje mjenjača
servis spojke (kuplunga)
kontrola i zamjena amortizera
popravak i zamjena dijelova prednjeg i stražnjeg ovjesa
izmjena auspuha
popravak sustava podmazivanja i sustava hlađenja
izmjena kočnica
čišćenje rezervoara za gorivo
ispitivanje i ultrazvučno čišćenje brizgaljki
podešavanje svjetala
obnavljanje/punjenje i dezinfekcija klima sustava
i ostali automehaničarski radovi

U našem servisu moguće je napraviti pregled i pripremu za odlazak na obavezan tehnički pregled kao i kontrole prije godišnjih odmora ili pred zimu.

Opremljeni smo i sposobni izvršiti sve vrste popravaka, ugradnji te izmjena potrebnih na Vašem vozilu bez obzira na marku i starost vozila. Iskusni i educirani djelatnici servisa će dijagnosticirati, otkriti i otkloniti sve defekte i kvarove na vozilu.

Marović je servis u kojem možete obaviti sve automehaničarske radove. Servis sa obiteljskom tradicijom dugom 20 godina osigurava Vam vrhunsku uslugu servisa vašeg vozila. Cilj našeg servisa je da Vam ponudimo potpunu i sveobuhvatnu uslugu koja zadovoljava svaku potrebu i zahtjev bez obzira na starost ili stanje vašeg automobila koji vozite.

Dragutin Marović odmah po završetku školovanja i izučenog zanata zapošljava se službeno u Mercedusu – Zagreb Savska gdje je i radio tjekom osamdesetih godina stekavši pritom znanje i iskustvo što samim radom u radionici, što edukacijama i seminarima kod nas i u Njemačkoj. Tjekom devedesetih odlučuje se za pokretanje samostalne djelatnosti i otvaranje vlastitog servisa vozila.

Autoservis Marović – Obrt za održavanje, servisiranje, popravak i vuču vozila

Danas uz Dragutina Marovića servis vodi i njegov sin Jurica Marović, koji je također školovani automehaničar novije generacije koji osim klasičnih servisa i popravaka zna i može napraviti kompjutersku dijagnostiku vašeg Mercedes vozila.

Autoservis

Marovići 1/11, 10436, Rakov Potok, Samobor, Zagreb, Zagrebačka županija

KLIKNITE NA KARTU ZA INTERAKTIVNU NAVIGACIJU DO NAŠEG SERVISA

autoservis karta
Tel: 099 161 0354

ORIGINALNA DIJAGNOSTIKA ZA MERCEDES BENZ VOZILA

dijagnostika za mercedes vozila